onsdag 22 april 2009

Ja det vart en rikigt lång promenad...Ca 2 timmar var vi ute. Väldigt skönt...Har nästa lite träningsvärk redan nu=) Sedan bar det iväg hem och fixa i sovrummet och så här vart det...
Nu på kvällen har Vincent inte alls varit nå glad...tror att det var mage som krånglade lite, Tänk om dom kunde berätta, det skulle vara så mkt enklare då.

Plankan färdig...


Så här får det se ut tills det blir renoverat där...prioriterar andra rum innan.







4 kommentarer:

  1. Gud så fin plankan blev. Hörde förresten att du var ute på en sån där långtur idag igen...fy på dig! Fick lov att ta på mig skoterkängorna som jag vet att jag inte får skavsår av och gå en rask långpromenad med Iris idag! Du kanske daskar igång dököttet på mig också =)....

    Tack för senast förretsen....saknar er redan! Kram på er alla tre!!

    SvaraRadera
  2. åhh-vicken fin stege! sånn skulle jag vilja ha i badrumet för badhandukarna-får kanske snickra en för ngn gammal hittar jag tydligen aldig. Har fleeera gånger försökt köpa av mannen på da capo en-men han "behöver" den sjäälv när han hänger upp och ner lampor tydligen.
    han borde förstå att jag behöver den BÄTTRE!
    P&K

    SvaraRadera
  3. Va fint det blir, du pysslar och har dig :)! Såg dig, fredrik och lille vincent i ludvika tidning idag. Så fin bild så! Ha en härlig torsdag. kram!

    SvaraRadera